Серія невдач продовжується

В 11-му турі ФК “Полтава” вдома приймав криворізький “Гірник”. Перед звітним поєдинком наша команда поповнилася 19-річним нападником Миколою Ковталюком. Раніше він виступав за “Іллічівець U-19”. Натомість залишили розташування клубу захисник Гірський та півзахисник Шевчук.
Матч розпочався у середньому темпі з невеликою територіальною перевагою господарів. До 30-ї хвилини глядачі спостерігали нецікавий безкомбінаційний футбол. Далі гості зрозуміли, що “Полтава” нічого загрозливого у нападі не демонструє, і відрядили в атаку значно більші сили. На 33-й хвилині “гірники” відкрили рахунок – 0:1. Наставник полтавців Турчанова замінив Боровцем. Також на футбольне поле повернувся Насібулін, який зайняв місце атакувального центрального півзахисника, а Зеленевич змістився ліворуч. Втім неприємності для наших земляків продовжилися. За порушення правил арбітр призначив пенальті. Рахунок став 0:2. Полтавці нарешті почали комбінувати. Коваленко стрімко пройшов по флангу, зіграв у “стінку” з партнером і пробив. М’яч влучив у стійку. Господарі продовжували атакувати, але при цьому часто допускалися багатьох помилок. Зеленевич, Боровець, Насібулін створили гольові моменти, проте свої шанси не використали. На 80-й хвилині у складі “Полтави” дебютував Ковталюк, який і відзначився на останніх секундах – 1:2. “Чорно-білі” рішуче побігли забивати ще, але часу вже не залишилося.
Кольори ФК “Полтава” захищали: Кучинський, Зозуля, Бутенін, Парамонов, Коваленко, Лісовий (Ковталюк, 80), Турчанов (Боровець, 39), Кравченко, Зеленевич, Соломка (Насібулін, 46), Фомич (Олійник, 56).
Наступний матч наші земляки зіграють у суботу,
11 жовтня, у Тернополі з місцевою “Нивою”.

Олексій ШКУРУПІЙ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.