У суботу, на ярмарку…

Нинішньої весни вже стало доброю традицією проведення ярмарків вихідного дня. Ось і минулої суботи, 18 квітня, поблизу Центрального ринку Полтави розмістили свої торгові палатки сільгоспвиробники та переробники продовольчої продукції області. Оскільки їхні товари реалізовувалися без посередників, то й ціни були приблизно на третину нижчими. Звісно ж, придбати якісну продукцію за такою вартістю виявилося чимало охочих. Стосовно асортименту, то він був якнайширший. Наприклад, цукор і борошно пропонували полтавські переробники, а згущене молоко, сир та масло – ТОВ “Гадячсир”, користувалися попитом і ковбаси фірми “Віват-Провінція”, великі черги створювалися поблизу торгових полиць ТОВ “АПК “Докучаєвські чорноземи” Карлівського району, яке пропонувало полтавцям овочі й соління, олію, м’ясо та м’ясопродукти, ковбаси, копченості…
І все ж чимало покупців висловлювали переконання, що ярмарки – це, звісно, добре, але вони не створюють повномасштабної конкуренції високим цінам на продукти харчування на споживчому ринку області, бо проводяться лише один раз на тиждень. Далеко не всі бажаючі можуть саме в цей час відвідати ярмарок й не всі товари можна придбати вроздріб. А купувати, скажімо, мішок цукру чи мішок борошна теж не всім під силу. Та й чи потрібно?

Людмила ДАЦЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.