Вольова перемога

З перших хвилин стало зрозуміло, що форсувати події ніхто не буде. “Ворскла” просто не могла фізично, бо відпочивала лише добу, а “Таврія” не має достатньої швидкості для цього. Але вже на шостій хвилині Маркоскі виходить віч-на-віч із Кахріманом, б’є, і м’яч залітає у сітку воріт від ноги центрального захисника сімферопольців Монахова. Після цього гра пожвавішала, і буквально через дві хвилини після першого голу гості зрівняли рахунок. Любічіч після чудової комбінації влучно пробив метрів із 20-ти – 1:1. Так і закінчився перший тайм.

У другій половині зустрічі “Ворскла” повністю володіла ініціативою на полі. Лише зрідка гравці “Таврії” проводили контрвиступи. Після одного з них Назаренко ювелірним ударом вивів свою команду вперед. “Ворскла” почала відчайдушно штурмувати ворота суперників. Дуже помітним був Безус, який самотужки буквально за п’ять хвилин здійснив три рейди до штрафного майданчика гостей.  На останній хвилині основного часу після подачі кутового Курілов забиває головою. Але й після цього “ворскляни” не заспокоїлися. На 92-й хвилині Янузі, якого, до речі, Микола Павлов, як сам зізнався на післяматчевій прес-конференції, хотів замінити, забиває вирішальний гол – 3:2. І справедливо зазначити, що наші земляки у цьому матчі продемонстрували справжній європейський рівень футболу, довівши, що нічия зі “Стандардом” – то не випадковість.

У недільній зустрічі за “Ворсклу” грали: Долганський, Курілов, Селін (Оберемко, 69), Маркоскі (Сачко, 77), Янузі, Громов (Ребенок, 46), Кривошеєнко, Безус, Краснопьоров, Даллку, Матвєєв.

Результати інших матчів: “Волинь” – “Арсенал” – 1:0, “Чорноморець” – ПФК “Олександрія” – 2:1, “Іллічівець” – “Оболонь” – 2:1, “Кривбас” – “Карпати” – 1:1, “Дніпро” – “Металург” Д – 1:0, “Шахтар” – “Металіст” – 1:2, “Динамо” – “Зоря” – 6:1.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.